Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије - 26.05.2018 06:07:51

Добродошли на нову  kdfnksdfs 
Вести са сајта

Директорат и Машински почели сарадњу

Среда, 01.06.2016.
Директорат и Машински почели сарадњу

Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије и Машински факултет Универзитета у Београду потписали су 31. маја 2016. године Меморандум о сарадњи. Две институције ће убудуће спроводити конкретне активности које имају едукативну, практичну и развојну димензију за све студенте Машинског факултета и запослене у Директорату..
 
У име Директората Меморандум је потписала директорка Мирјана Чизмаров док је Машински факултет представљао декан Радивоје Митровић.
 
Сарадња две институције убудуће ће се огледати кроз студентску праксу, гостујућа предавања запослених у Директорату на Машинском факултету, реализацију тренинг програма, посете Директорату цивилног ваздухопловства, рад на пројектима, истраживачки рад, као и заједнички наступ у јавности.
 

Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије овиме наставља најављено успостављање специјалних одоноса са високо школским установама у Србији у циљу едукације и припреме младих кадрова односно студената. Сарадња је остварена са Факултетом организационих наука, Саобраћајним факултетом, Електротехничким факултетом и сада Машинским факултетом, Универзитета у Београду. 


Назад на остале вести